European School Radio

Εκτύπωση

Εξοπλισμός σχολείου - Καρέκλες μαθητών

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Ιούνιος 2015

Η Δ/νση του σχολείου μας ήδη από το Δεκέμβριο του 2012 είχε αποστείλει αίτημα στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ή Κτιριακές Υποδομές ΑΕ όπως μετονομάστηκε) για να μας αντικαταστήσουν τα παλιά θρανία και τις καρέκλες των μαθητών, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι σπασμένες και υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν οι μαθητές ή να σκιστούν τα ρούχα τους. Να σημειωθεί ότι τα έπιπλα αυτά χρονολογούνται από το 1985 και γι' αυτό οι φθορές τους είναι τόσο εμφανείς!!!

Τελικά στις 19 Ιουνίου, τελευταία ημέρα του σχολικού έτους και μετά από πολλές πιέσεις από την πλευρά μας, μάς απέστειλαν 60 ανταλλακτικά πλάτης καθίσματος  και 60 ανταλλακτικά έδρας καθίσματος (παρόλο που εμείς είχαμε αιτηθεί τα διπλάσια) τα οποία πρέπει να εφαρμοστούν στους υπάρχοντες μεταλλικούς σκελετούς των καθισμάτων των μαθητών ώστε να αντικατασταθούν οι σπασμένες καρέκλες.

Για θρανία ή για ολόκληρες καρέκλες μετά από έξι μήνες και αν γίνει η δημοπράτηση του έργου και εάν τα έπιπλα που θα δημοπρατηθούν φτάσουν για όλα τα σχολεία που έχουν κάνει αίτηση για παρόμοιο εξοπλισμό...