Το σχολείο μας στο διαδίκτυο

images/stories/web_links.jpg

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψαν για το σχολείο μας στο διαδίκτυο

Εκτύπωση

Άρθρο στο Newsbomb

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Το σχολείο μας στο διαδίκτυο

Στον παρακάτω σύνδεσμο βλέπετε  δημοσίευση για το σχολείο μας στο ειδησεογραφικό site Newsbomb από τον κ. Τσιτούνα Κων/νο αρχισυντάκτη του site και γονέα μαθητών του σχολείου μας, για τις δράσεις μας κατά την 1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Τον ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό!!!

Όταν ο σχολικός αθλητισμός γίνεται γιορτή!

Εκτύπωση

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο 4ο ΔΣ Περάματος

Γράφτηκε από τον/την Administrator. Posted in Το σχολείο μας στο διαδίκτυο

Όταν είσαι δάσκαλος ένα πράγμα που μαθαίνεις από την αρχή της καριέρας σου είναι ότι η γνώση συνεχώς ανανεώνεται και προχωρά. Αν λοιπόν θέλεις να είσαι "μέσα στα πράγματα" χρειάζεσαι Στήριξη και Επιμόρφωση.
Στο σχολείο μας έχουμε την τύχη να δουλεύουμε μια ομάδα από πολύ ικανούς εκπαιδευτικούς, αλλά πάνω από όλα "Συναδέλφους" που ο ένας στηρίζει τον άλλο. Είμαστε μια Ομάδα και αυτό φαίνεται σε κάθε μας εκδήλωση.
Σε αυτή την προσπάθειά μας, έχουμε επίσης την στήριξη δύο πολύ καλών και αγαπητών μας  φίλων και συνεργατών, από το Process Work Greece,  της Αλεξάνδρας Βασιλείου (διδάκτωρ Κοινωνικής Ψυχολογίας) και της Λένας Ασλανίδου (Κοινωνική Λειτουργός).
Εμείς τις ευχαριστούμε που και φέτος, τελείως αφιλοκερδώς, μας άκουσαν μας στήριξαν και μας έδειξαν αγάπη και σεβασμό για το έργο που επιτελούμε.
Σας ευχαριστούμε Αλεξάνδρα και Λένα και ελπίζουμε να σας έχουμε και του χρόνου κοντά μας!!!
Σχετική ανάρτηση μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στο blog του Process Work  .

perama-3 web

Εκτύπωση

Διεργασία Ομάδας

Γράφτηκε από τον/την Administrator. Posted in Το σχολείο μας στο διαδίκτυο

Φέτος (2011-12) οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με τη Λένα Ασλανίδου, Κοινωνική Λειτουργό και Certified Process Worker και την Αλεξάνδρα Βασιλείου, διδάκτωρ Κοινωνικής Ψυχολογίας, σύμβουλο και ψυχοθεραπεύτρια. Και οι δυο τους αγκάλιασαν το σχολείο μας με πολλή αγάπη και προσφέρουν ανιδιοτελώς τις γνώσεις και τις συμβουλές τους συνεισφέροντας σε μεγάλο βαθμό στην ενδυνάμωσή μας ως εκπαιδευτικούς και στη δημιουργία ομαδικού πνεύματος και κλίματος μεταξύ μας. Οι μηνιαίες συναντήσεις μας είναι για όλους τους συμμετέχοντες πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψαν στο blog τους για το σχολείο μας μετά από τη συνάντησή μας το Μάρτιο του 2012

4ο Δημοτικό Περάματος: διεργασία ομάδας και επιμόρφωση εκπαιδευτικών?